Επικοινωνήστε μαζί μας: 210-9536512

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κατάλογος Leos 2017


Κατάλογος LEOS 2017 σε pdf.

Εγγραφή στο Newsletter


LoginΑρχική
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Τα πάντα για τον εξοπλισμό του “personal studio”

Είτε θέλετε έναν κορυφαίας ποιότητας διάδρομο τρεξίματος ή απλά ένα καλό στρώμα γιόγκα τα έχουμε όλα. Η επιλογή μας από όργανα γυμναστικής είναι κορυφαίας ποιότητας σε πολύ καλές τιμές ειδικά για τον επαγγελματία . Όποιος και αν είναι ο προσανατολισμός του δικού σας γυμναστήριου έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό σε όργανα γυμναστικής για εσάς. Όλα τα αερόβια μηχανήματα διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά κλπ, πολυόργανα, crossfit station, αλτήρες -βάρη, λάστιχα γυμναστικής, και σε ειδικές τιμές για επαγγελματίες. δείτε εδώ

 

sling_trainer_1_kettlerΤο σύστημα προπόνησης με ιμάντες, Sling Trainer, από τα όργανα γυμναστικής της KETTLER, είναι μια νέα καινοτομία στον προπονητικό εξοπλισμό, όλων όσων ασχολούνται συστηματικά με τη γυμναστική και ειδικά με τη λειτουργική προπόνηση. Εμφανίστηκε στα γυμναστήρια και κατακτά τη θέση του σαν όργανο άσκησης τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες.

Περισσότερα...
 

Νέοι επαγγελματικοί διάδρομοι TR-5000AC και TR-7000AC

Σχεδιασμένοι με βάση όλες τις προδιαγραφές ενός πλήρως επαγγελματικού διαδρόμου, οι διάδρομοι γυμναστικής TR-5000AC και TR-7000AC είναι ιδανικoί για χρήση σε επαγγελματικά γυμναστήρια, χώρους personal training, γραφεία και εταιρικά γυμναστήρια αλλα και για χρήση στο σπίτι απο όσους αναζητούν ενα ποιοτικό όργανο γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών που θα αντέξει στο χρόνο.

Η αντοχή, η σταθερότητα, η δύναμη και η απόδοσή τους ειναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα ευχαριστήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες και επαγγελματίες του χώρου.

Διαθέτουν κινητήρα AC που παρέχει μεγάλη ροπή σε χαμηλές ταχύτητες και αποκρίνεται καλύτερα σε αναπροσαρμογές της ταχύτητας απο τους DC κινητήρες, ενώ το πλαισιό τους, που δέν διπλώνει, παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα που αντέχει ακόμα και τις πιο σκληρές προπονήσεις!